Onze Missie

Onze Missie

Onze missie is onze klanten helpen om world class in proces innovatie te blijven of worden door volgende 5 (=4+1) features:

1. Proces innovatie: Via originele en verschillende aanpak kunnen 2 sprongen voorwaarts in technologie, kennis en organisatie bereikt worden. Vandaag adviseren wij world class bedrijven hoe zij hogere efficienties kunnen bereiken.
2. Integratie en transformatie: De P41 aanpak is gekarakteriseerd door integratie van kwaliteit, aankoop, onderhoud, milieu, veiligheid en intern transport en doorinzichten te kunnen transformeren in implementeerbare oplossingen.
3. Volledige cirkel: P41 help vanaf het conceptueren tot het implementeren. De P41 Process Jump© en de 3P Strategische Procesinnovatie vormen een totaalpakket aan adviesverlening en projectbegeleiding voor het realiseren van ingrijpende verbeteringen in de efficiëntie van uw productielijn. Die verbeteringen willen we ook bewijzen. Daarom blijven we bij u tot aan het einde van de rit.
4. Snel resultaat: We eindigen onze innovatie projecten binnen de 3 maanden en bieden snelle selecties van implementeerbare alternatieven. P41 zoekt voor u naar verbeteringsopportuniteiten, maar slaagt er telkens ook in om daar oplossingen voor te bedenken die slechts een beperkte investering en een minimale aanpassing vergen van de productielijn of het product. Zo kunt u op heel korte termijn resultaten voorleggen.
5.Value Partnerships: We gaan voor resultaten. In de projecten die P41 tot nog toe deed, werden systematisch verbeteringen van 30 à 40% gerealiseerd, uitzonderlijk zelfs boven de 100%. Dit zijn overigens meetwaarden en geen loze beloftes.